Cena programa za vođenje evidencije održavanja zgrada

Cena programa za vođenje evidencije održavanja zgrada i ostalih objekata, zavisi od više faktora:

 • Broj objekata
  Cena softvera je srazmerna broju objekata koji se održava. Paketi sa većim brojem objekata imaju povoljnije cene.
 • Moduli
  Softverski paket Čisto Na Klik sadrži veliki broj modula i podmodula, tako da cena zavisi od broja izabranih modula i podmodula.
 • Implementacija
  Implementacija podrazumeva instalaciju softvera na Vaš server i radne stanice, konfiguraciju sistema, eventualnu migraciju podataka iz stare baze u novu. Predstavlja kompleksan proces jer je jedan od najbitnijih segmenata za ispravno uvođenje novog sistema u rad.
 • Obuka korisnika
  Nakon implementacije sistema, a pre puštanja u rad, organizuje se obuka korisnika, po dogovorenom rasporedu.
 • Održavanje
  Održavanje sistema je takođe jedan od bitnih faktora. Uz redovno održavanje možete imati brojne pogodnosti (ažuriranje sistema, backup, razne dorade,...).
 • Tehnička podrška
  Za sve nedoumice, pitanja, predloge, savete, tehnička podrška i programeri Vam mogu izaći u susret i ponuditi za Vas najbolje rešenje.

Licenca za korišćenje softvera

Licenca za korišćenje softvera ne utiče na cenu, jer se kupovinom softvera (modula i podmodula) kupuje i trajna licenca za njihovo korišćenje.

Kako da započnemo saradnju?

Najbolji način da uspešno započnemo saradnju jeste da nas kontaktirate na info@cistonaklik.com ili na 0641989679, kako bismo razmenili sve neophodne informacije i zakazali prezentaciju aplikacije.

Pratite nas

Facebook
YouTube

Design by draganmarkovic.net