Operativa [OPR]

Modul Operativa [OPR] predstavlja jedan on najvažnijih modula koji su zaduženi za evidenciju čišćenja objekata i rasporeda zaposlenih.

Ko koristi modul?

Modul koriste zaposleni u operativi: direktor operativnih poslova, kontrolori operativnih poslova, operativni referenti, itd.

Sastav modula

Sastoji se od 3 podmodula:

Sastav modula

Obavezni podmoduli *

Ture Zaposleni, Objekti, Dodela objekata (poželjno: Automobili i Telefoni)
Generalna pranja Zaposleni, Objekti, Vrste dokumenata, Dodela objekata, Ture
Analitika Zaposleni, Objekti, Materijali, Satnica, Ture

* Spisak drugih obaveznih podmodula koji su neophodni za rad u navedenim podmodulima.

Kako radi modul?

Podmodul Ture generiše na nedeljnom nivou raspored čišćenja stambenih zgrada po danima. Radnik na turi dobija kompletan raspored kog dana u koje vreme čisti određenu stambenu zgradu. Podmodul daje mogućnost kreiranja naloga, ukoliko postoji potreba da se izvrši zamena radnika na objektu. Takođe ispisuje spisak objekata koji se nalaze u turama, a ugovor o održavanju još nije počeo, ili se završio.

Podmodul TurePodmodul Generalna pranja služi za zakazivanje i evidenciju generalnih pranja. Korisnik aplikacije ima mogućnost kreiranja rasporeda na duži vremenski period.

Podmodul Analitika služi korisniku sistema da na mesečnom nivou analizira rad zaposlenih na objektima, koliko dana/sati je radnik proveo na redovnom radu, koliko na vanrednom, koliko na bolovanju, itd. Pruža mogućnost pregleda količine zaduženih i iskorišćenih sredstava za čišćenje.

Pratite nas

Facebook
YouTube

Design by draganmarkovic.net